Info Efnord, nr.12

Acest număr sintetizează în paginile sale toate evenimentele frumoase și aventurile anului școlar ce este pe cale să se încheie. 47 de elevi, coordonați de doamnele profesoare, au evocat în paginile revistei cele mai frumoase momente ale anului școlar.

Cele mai multe povestiri se referă la Școala altfel, perioada cea mai îndrăgită atât de către elevii de la ciclul primar, cât și de cei de la ciclul gimnazial. Excursiile, spectacolele vizionate, competițiile desfășurate în această săptămână, i-au convins încă o dată, dacă mai era nevoie, pe colegii noștri că viața de elev este palpitantă și plină de momente plăcute și amuzante.

În revistă veți putea citi și părerile elevilor despre școală. Nu credem că veți fi surprinși aflând că tuturor le place să vină la școală, să învețe, să se pregătească pentru viața de adulți. Veți putea citi și despre proiectele care s-au desfășurat în acest an școlar- Copilul artist și Sănătatea începe în farfurie.

Unii elevi ai școlii au călătorit prin Europa împreună cu părinții și au povestit în paginile revistei despre locurile vizitate. Alții au trăit în străinătate și relatează în paginile revistei despre experiențele lor. Credem că vă veți bucura să citiți și despre premiile obținute de elevii-actori de  la gimnaziu la competițiile naționale la care au participat.

Lectură plăcută!

revista2018
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail