Să învățăm „altfel” în Școala altfel

IMAG2037Să învățăm „altfel” în Școala altfelÎn perioada  29.10.2018-2.11.2018 la gimnaziu s-a desfășurat săptămâna Școala altfel. Elevii clasei a VI-a B  au avut un program variat care a îmbinat activitățile educative cu cele distractive.

În cadrul activității de coast watch, elevii au monitorizat starea de curățenie a plăjii Eforie Nord și au constatat cu bucurie că este mai curată decât anul trecut.

Excursia tematică la Adamclisi le-a oferit ocazia să afle informații despre istoria națională. Au vizitat Monumentul Tropaeum Traiani, Muzeul de Istorie si cetatea și au aflat despre unul dintre  momentele glorioase ale istoriei strămoșilor noștri. S-au intâlnit cu elevi de la liceul tehnologic IMAG2119din localitate.

Carnavalul de Halloween a fost momentul cel mai distractiv al săptămânii-costume, dovleci sculptați, muzică, glume și multe dulciuri.

IMG-20181102-WA0041Ultima zi a fost dedicată activităților sportive, care chiar dacă nu au fost încununate de succes, au fost extrem de provocatoare. Mai jos puteți citi câteva dintre impresiile elevilor.

Cel mai mult mi-a plăcut Halloweenul: am făcut în clasa si ne am costumat si am ascultat muzici de Halloween,  am mâncat bomboane si am primit un cadou. Sper să mai continue în fiecare an că mi-a plăcut rău de tot.    Antonio

A fost o plăcere să petrec săptămâna altfel impreuna cu dumnea voastră și colegii mei. Cel mai mult mi-a plăcut excursia la Adamclisi, Halloween-ul și ziua in care ne-am uitat la film. In excursie mi-au plăcut muzeul și monumentul.In ziua cu Halloween a fost super frumos când am făcut concursul de dovleci și scaunele muzicale. Și filmul a fost super frumos dar și putin trist dar cu un final uimitor: cum și-au revenit E.T. și floarea. A fost o săptămâna de neuitat.?  Daria

 Era săptămâna altfel. În prima zi doamna dirigintă a organizat un eveniment pe plajă, să vedem câte gunoaie sunt pe plajă, până la urma am observat că nu erau foarte multe gunoaie.În a 2-a zi, după părerea mea a fost cel mai frumos.  Am fost la Adamclisi unde am vizitat Tropaeum Traiani, am văzut niște monumente foarte superbe.In rest a fost foarte frumos, mi-a plăcut foarte mult săptămâna altfel și debia aștept cu nerăbdare anul viitor. Marian

Mie mi-a plăcut Școala altfel deoarece am ajuns unde niciodată nu credeam ca voi ajunge. Sara

 Săptămâna altfel a fost minunată ! Nu am cum să uit clipele petrecute alături de noii colegi! Sebi

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail