ACCESUL PERSOANELOR STRĂINE ÎN INCINTA UNITĂȚII ȘCOLARE

Elevii şcolii

În anul şcolar 2016-2017 urmează cursurile 406 de elevi de la ciclul primar şi gimnazial. Cursurile se desfăşoară în două schimburi între orele  08.00 – 12.00 ( 253 elevi – ciclul primar ) şi  12.00 – 19.00 (153  elevi – ciclul gimnazial ). Oferta noastră educaţională reprezintă o atracţie si pentru elevii din localităţile  învecinate, avand  61 elevi navetisti, respectiv ciclul primar –Eforie Sud – 7 – Techirghiol – 13 – Agigea – 14 – Citeste mai mult…

ACCESUL PERSOANELOR STRĂINE ÎN INCINTA UNITĂȚII ȘCOLARE

Proiect de Dezvoltare Instituțională

Prima școală din Eforie Nord a fost construită în anul 1945, cu sprijinul comunităţii locale. Şcoala avea patru săli de clasă, în careînvăţau elevii claselor I-VII în două schimburi. În prezent, în clădire funcţionează Grădiniţa cu Orar Normal a oraşului. Actuala şcoală funcţionează în localul construit în anul 1963, fiind inaugurată în toamna aceluiaşi an. Clădirea, construită din caramidă, cuprinde 10 săli de clasă, un cabinet multimedia, un laborator de informatică şi un cabinet medical. Şcoala este dotată Citeste mai mult…

ACCESUL PERSOANELOR STRĂINE ÎN INCINTA UNITĂȚII ȘCOLARE

100 de ani de la intrarea României în Primul Război Mondial

Anul acesta s-au împlinit 100 de ani de intrarea României în Primul Război Mondial, de partea Antantei. După avansarea glorioasă a armatei române în Transilvania, a urmat cotraofensiva armatelor germană și austro-ungară, care s-a soldat cu înfrângerea armatei române și respingerea acesteia la sud de Carpați. În toamna 1916 armatele Puterilor Centrale, avansând dinspre vest și dinspre sud încep ocuparea României. Unul dintre episoadele eroice ale rezistenței românilor îl reprezintă șarja de la Robănești din Citeste mai mult…

ACCESUL PERSOANELOR STRĂINE ÎN INCINTA UNITĂȚII ȘCOLARE

Să învățăm despre creativitate

Proiect realizat cu sprijinul financiar al Comisiei Europene, în cadrul Programului Erasmus+. Conținutul prezentului material reprezintă responsabilitatea exclusivă a autorului, iar Agenția Națională și Comisia Europeană nu sunt responsabile pentru modul în care conținutul informației va fi folosit. În perioada 16-21 octombrie 2016 se desfășoară la Ljubljana, în Slovenia cursul Teaching creativity in schools, inspired by Edward de Bono. La curs participă prof. Limba și Literatura Română  Iuliana Neacșu,și prof. înv. primar Nela Gani. Doamnele profesoare Citeste mai mult…

ACCESUL PERSOANELOR STRĂINE ÎN INCINTA UNITĂȚII ȘCOLARE

Proiectul Erasmus +

Proiect realizat cu sprijinul financiar al Comisiei Europene, în cadrul Programului Erasmus+. Conținutul prezentului material reprezintă responsabilitatea exclusivă a autorului, iar Agenția Națională și Comisia Europeană nu snt responsabile pentru modul în care conținutul informației va fi folosit. Scoala Gimnaziala Nr. 1 Eforie Nord  beneficiază în perioada 2015-2017 de o finantare nerambursabila în valoare de 11.730 euro din partea Agentiei Nationale pentru Programe Comunitare în Domeniul Educatiei si Formarii Profesionale (ANPCDEFP) prin programul Erasmus +. Citeste mai mult…