Rezultate obtinute in anul scolar 2016/2017

In anul scolar 2016/2017 o pate din elevii Scolii Gimnaziale Nr.1, din Eforie Nord au participat si au obtinut urmatoarele rezultate la concursuri dedicate fizicii.
La Olimpiada de fizica-etapa locala,elevul Tiliuta Alexandru din clasa a VIa B a obtinut Mentiune si un puntaj satisfacator la etapa judeteana.
La Concursul de creativitate”Stefan Procopiu”au participat un numar de 19 elevi,din clasele a VIa si a VIIIa.
Concursul a cuprins mai multe sectiuni si la fiecare s-au luat urmatoarele diplome:ARHIMEDE-gandire intuitiva(holista,spirit de observatie si perspicacitate),NEWTON-gandire analitica(teoretica si stiintifica),EDISON-productivitatea gandirii stiintifice/tehnice,COANDA-gandire tehnica(adecvarea gandirii la realitate),EINSTEIN-originalitatea gandirii stiintifice si PROCOPIU-spectru larg de aptitudini stiintifice/tehnice.
La subsectiunea Desen au participat 6 elevi ai claselor a VIa A,B,iar 3 dintre ei au obtinut Diploma ARHIMEDE(Ciobanu Octavian-a VIa A,Rosioru Adina si Bursuc Maria-a VIa B).
La subsectiunea Tetru,mici actori din clasa a VIa B-Tiliuta Alexandru,Babu Tania,Vane Diana,Erimia Lavinia,Lungu Petre au obtinut Diploma EINSTEIN cu titlul piesei Ora de fizica.
La sectiunea Referate stiintifice au participat 2 echipe din clasa a VI a A,Badea Ionut si Neacsu Radu cu Oancea Stefan si au obtinut doua Diplome NEWTON.
La sectiunea Fizica aplicata auparticipat 5 echipe,insumand 7elevidin clasele a VIa A si a VIIIa A,B.
S-au obtinut Diploma Edison(Ciobanu Octavian-a VIa A),doua Diplome COANDA(Dolcan Alexandra-a VIa A si Hont Marius-a VIIIa A cu Leca Antonio-a VIIIa B)si Diploma PROCOPIU( Ratavoi Andreea cu Malcan Eda-clasa a VIa A).Elevele din clasa a VIa care au obtinut Diploma PROCOPIU s-au calificat la etapa interjudeteana,ce se va desfasura in perioada 26-29.05.2017 la Facultatea Gheorghe Asachi,Iasi.
Rezultate foarte bune au obtinut si elevii Karanok Onur-a VIIIa B- Premiul II si Lungu Petre-a VIa B-Premiul III la concursul interdisciplinar “O mare…de cunostiinte”,organizat de Scoala gimnaziala”Sf.Andrei”,din Mangalia cu ocazia zilei de 29/30 Noiembrie 2017(Ziua Scolii).

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail