Activitate de diseminare a Proiectului Erasmus+

2r

Proiect realizat cu sprijinul financiar al Comisiei Europene, în cadrul Programului Erasmus+.
Conținutul prezentului material reprezintă responsabilitatea exclusivă a autorului, iar Agenția Națională și Comisia Europeană nu sunt responsabile pentru modul în care conținutul informației va fi folosit.

 

Sâmbătă, 6 mai 2017, s-a desfășurat la Colegiul Național Mihai Eminescu din Constanța cea de-a XXV-a ediție a sesiunii de comunicări metodico științifice Colocvii Didactice. 20170506_104611

 

 

In cadrul acesteia au fost prezentate și cursurile de formare desfășurate în cadrul Proiectului Erasmus+ Viața școlii în dimensiune virtuală. Comunicare creativă pe platforme digitale.

 

 

Doamnele profesoare Florina Șerbu și Stela Vârgoliu au prezentat cursul eLearning and Social Media la care au participat în aprilie 2016 în Malta. malta

Doamnele profesoare Iuliana Neacșu și Nela Gani au prezentat cursul Teaching Creativity in Schools inspired by Eduard de Bono, desfășurat în octombrie 2016 în Slovenia.

diseminare curs Erasmus +

Participarea la Colocviile didactice se înscrie în seria de acțiuni de diseminare a proiectului Erasmus+ preconizate în aplicația depusă la ANPCDEFP în 2015.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail