Curs Erasmus+ în Slovenia

2r

Proiect realizat cu sprijinul financiar al Comisiei Europene, în cadrul Programului Erasmus+.
Conținutul prezentului material reprezintă responsabilitatea exclusivă a autorului, iar Agenția Națională și Comisia Europeană nu sunt responsabile pentru modul în care conținutul informației va fi folosit.

În luna octombrie, am participat la cursul de dezvoltare profesională “Teaching creativity in school inspired by Eduard de Bono”organizat în Slovenia, la Ljubljana, de către Skupina Primera. A fost o experiență unică, impresiile cu care ne-am întors fiind pozitive şi deosebit de puternice.

Ca să nu plecăm nepregătite, am urmat cursurile de pregătire lingvistică pentru aprofundarea cunoștințelor de limba engleză și ne-am informat în legătură cu personalitatea lui Eduard de Bono şi a metodelor promovate de acesta.

Într-o seară plăcută de toamnă, am descoperit Ljubljana, un oraş frumos, liniştit şi foarte curat, străjuit de dealuri împădurite A urmat întâlnirea cu reprezentanţii echipei de organizare şi cu colegii de curs. Încă de la început am simțit atmosfera caldă și prietenoasă. Eram un amalgam interesant de personalităţi de prin diverse părţi ale Europei: români, sloveni, irlandezi (originari din Australia şi Zimbabwe), spanioli (o doamnă originară din Mexic), letoni, finlandezi, cehi (un domn originar din Ungaria, cu stagii de pregătire din vremea facultăţii efectuate in România), turci.

Prof. Iuliana Neacșu

Dacă doriți să  alfați mai multe, dați clic aici.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail