Un nou inceput de an scolar

poza8Ziua de azi are o semnificație specială pentru toată lumea. În această zi, peste tot se deschid porțile școlilor, în inimile noastre vibrând emoția, bucuria și nerăbdarea determinate de un nou început.
Vreau să urez tuturor celor care au intrat pentru prima dată pe porțile școlii noastre un călduros “Bun venit!” și să-mi exprim în același timp bucuria revederii tuturor celorlalți la început de an școlar.

Oamenii şcolii vă întâmpină nu numai cu sălile de curs pregătite, dar şi cu suflete deschise şi cu urări de bine, atât pentru elevii şi preşcolarii care ne calcă pentru prima dată pragul şcolii şi al grădiniţei, dar în aceeaşi măsură şi pentru cei ce revin.

Începem cursurile acestui an şcolar cu speranţa că toate eforturile noastre vor da roade, iar voi, dragi elevi, veţi beneficia de o educaţie de calitate. Ne dorim ca școala să fie locul în care elevii să se simtă acasă, dar în același timp locul în care vor fi capabili să-și proiecteze viitorul, adaptându-se unei societăți dinamice.
Elevii de clasa a VIII-a trăiesc emoția unui an școlar plin de provocări care se va finaliza cu susținerea Examenului de Evaluare Națională. Vă asigur, dragi copii, că vom fi alături de voi și vă vom ajuta să treceți cu bine peste primul examen important din viața voastră.
Nu pot să nu amintesc faptul că profesorii și elevii școlii noastre au obținut rezultatele frumoase în anul școlar trecut, la toate concursurile în care au fost implicați. Sfârșitul clasei a VIII-a a adus elevilor școlii rezultate foarte bune fiind repartizați la licee renumite din județul Constanța, din prima etapă a repartizării computerizate. Astfel, elevii noștri își încep azi o nouă etapă din viața lor la școli de prestigiu din județ: Colegiul Național Mircea cel Bătrân, Liceul Teoretic Ovidius, Liceul Teoretic Traian, Colegiul Național Mihai Eminescu, Colegiul Pedagogic, Liceul Teoretic Lucian Blaga, Liceul Teoretic G. Călinescu, Liceul Teoretic Emil Palade, Liceul Teoretic Carmen Sylva.
Ne mândrim cu faptul că munca în echipă a adus școala noastră în topul ierarhiei pe județ. Eleva Bocai Diana Andreea a obținut media 9.95, aflându-se pe locul al paisprezecelea, iar eleva Badea Cristina cu media 9.93 s-a aflat pe locul al optsprezecelea din 4232 de elevi câți au participat la examenul de Evaluare Națională în acest an.
Dragi părinţi, vă asigurăm că vom face tot ceea ce ne stă în putere pentru a răspunde exigențelor dumneavoastră. Dorim ca şi de acum înainte, colaborarea dumneavoastră cu şcoala să fie la fel de bună ca în anii precedenţi, să vă implicaţi cu toată dăruirea în activităţile pe care le desfăşurăm cu şi pentru copiii dumneavoastră.
Stimaţi col5begi, vreau să vă mulțumesc pentru tot ce ați făcut şi vă asigur de respectul şi sprijinul meu. Vă doresc sănătate, putere de muncă în activitatea frumoasă și plină de responsabilitate pe care o desfășurați în educația elevilor noștri. „Educația este ceea ce rămâne după ce ai uitat tot ceea ce ai învățat în școală.” (Albert Einstein). Sper, dragii noștri elevi, ca la finalul anilor petrecuți în această școală, să fiți niște oameni educați.
În încheiere, vă urez tuturor, un an şcolar frumos, cu rezultate cât mai bune. Fie ca acest an să însemne pentru toți, bucurii, satisfacţii, împliniri, putere de muncă şi multă sănătate!

Director, prof. Iuliana Neacșu

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail